Narlıdere İmam Hatip Lisesi'nde Değerlendirme Toplantısı

Narlıdere İmam Hatip Lisesi'nde gerçekleşen toplantıda öğretim üyemiz Profesör Dr. Murat Kayacan ve çeşitli İmam Hatip liselerinin müdürleri bir araya geldi. Toplantıda, İmam Hatip Liseleri, sivil toplum örgütleri ve üniversiteler arasında iş birliği olanakları değerlendirildi. İmam Hatip mezunlarının İlahiyat fakültelerine yönlendirilmesi, bu liselerin üniversite ziyaretleri yapması ve ortak sosyal etkinlikler düzenlemesi kararlaştırıldı. Ayrıca, uluslararası öğrencilerin İmam Hatip okullarında dil pratiği yapmalarına destek sağlanması konuşuldu. Narlıdere İmam Hatip Lisesi'nin bahçesinin düzenlenmesi, spor salonu ihtiyacı ve okulun boyanması gerekliliği vurgulandı. Toplantının sonunda, sivil toplum kuruluşlarının destekleriyle İmam Hatip liselerinin daha fazla öğrenciye ulaşmasının önemi belirtildi.