İlahiyat Alanına Yönelik Tübitak Projeleri ve Proje Yazım Süreci Semineri Gerçekleştirildi.

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi’nde İlahiyat Alanına Yönelik TÜBİTAK Projeleri Eğitimi Gerçekleştirildi.

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi İlahiyat Fakültesin, 7 Ekim 2024 Pazartesi günü "İlahiyat Alanına Yönelik TÜBİTAK Projeleri ve Proje Yazım Süreci" başlıklı bir etkinlik düzenledi. Bursa Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nden Arş. Gör. Mensure Sönmez’in konuşmacı olarak katıldığı etkinlik, Nizâmî-i Gencevî Konferans Salonu’nda saat 12:30-13:30 arasında gerçekleştirildi.

Etkinlikte, TÜBİTAK projeleri hakkında bilgi verilerek, bu projelerin ilahiyat alanındaki uygulamaları ve proje yazım süreci detaylı bir şekilde ele alındı. Öğrenciler ve akademisyenler için önemli bir fırsat sunan bu etkinlik, araştırma projeleri geliştirmek isteyen katılımcılara rehberlik etmeyi amaçlamıştır.