İSLAMİ İLİMLER FAKÜLTESİ MATERYAL TASARIM SERGİSİ

Fakültemiz 4. sınıf öğrencilerinin 2018-2019 Bahar yarıyılı Öğretim Teknolojileri ve Materyal Tasarımı dersinde Dr. Öğr. Üyesi Safinaz ASRİ sorumluluğunda yaptıkları çalışmalar, üniversitemizde gerçekleştirilen sergide bir araya getirildi.

18 Haziran 2019 günü saat 11:00'da Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Saffet KÖSE, öğretim üyeleri, idari personel, öğrenciler ve dışarıdan iştirak eden misafirlerimizle birlikte sergimizin açılışı yapıldı. Sergi; MEB ve DİB'ndan gelen görevlilerin dışında, 22 Haziran'da gerçekleşen İslami İlimler Fakültesi mezuniyet törenine katılan öğrenci aileleri ve yakınları tarafından ziyaret edilerek geniş kitleye ulaştı.

19-24 Haziran 2019 tarihleri arasında ziyaretçilere açık olan sergi; öğrencilerin düşünce ve yaratıcılıklarının, öğretim üyeleri-öğrenci işbirliğinin anlamlı göstergesi olarak her kesimden büyük ilgi gördü.