HAZIRLIK SINIFI ÖĞRENCİLERİNİN DİKKATİNE!

2023-2024 Eğitim Öğretim yılında Fakültemiz Arapça Hazırlık sınıfında başarısız olan öğrencilerin Hazırlık sınıfında sınıf tekrarı yapmaları (2 sene üst üste hazırlık sınıfını okumaları) nedeniyle Harç borcu oluşmuştur. Bu durumda olan öğrencilerin kayıt yenileme tarihleri olan 27.09.2024 Cuma günü mesai bitimine kadar harç borçlarını ödeyerek ÜBYS üzerinden kayıt yenileme işlemini tamamlamaları gerekmektedir. Aksi taktirde ilgili öğrencilerin kayıt yenileme işlemleri tamamlanmayarak durumları PASİF olarak kalacak ve öğrenimlerine devam edemeyeceklerdir.
2024-2025 Eğitim Öğretim yılında Fakültemize YKS ile kayıt yaptıran Arapça Hazırlık sınıfı öğrencilerinin bir başka önlisans - lisans (Açık öğretim - uzaktan öğretim v.b.) programında kayıtları yok ise harç borcu oluşmadığından bu öğrenciler sadece kayıt yenileme işlemi yapacaklardır.