Diploma Teslimi

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılında mezun olan öğrencilerin diploma alma süreçleri:

-UBYS Sistemlerine girerek Öğrenci Bilgi ekranından⇒Akademik Programlarını (İslami İlimler Fakültesi/Lisans (%30 Arapça)) seçmeliler,

-Diğer⇒İlişik Kesme Süreci Takibinden süreci başlatmaları gerekmektedir.(İlişik kesme süreci tamamalandıktan sonra Fakültemize geleceklerdir.)

-Diploma Tesliminde Öğrenci Kimlik Kartları ile gelinecek ve Birimimize kartlar teslim edilecektir.

-Öğrenci  diplomasını şahsen gelip alacaktır.

-Öğrenci şahsen gelemeyecekse diplomasını alacağı kişiye noter onaylı vekalet vererecektir.

Not: Öğrenciler İlişik Kesme Süreç Takibinden süreci başlattıktan sonra,  aynı yerden belgelerinin hangi Birimde olduğunun takibini yapacaklar ve tüm Birimler imzaladıktan sonra Fakültemize diplomalarını  almak için geleceklerdir.