Yabancı Dil Akademik Destek Etkinliği 2020-2021

Kıymetli öğrencilerimiz,

Akademik çalışmalarda İngilizcenin önemi tartışmasızdır. Her ne kadar Fakültemizin çalışma alanı Arapça olsa da alanımızla ilgili pek çok çalışma İngilizce olarak yayınlanmaktadır. Akademik çalışmalarını daha nitelikli hale getirmek, lisans sonrası da yüksek lisans ve doktora çalışmalarıyla devam ettirmek isteyen öğrencilerimizin Yabancı Dil Sınavında (YDS) başarılı olmalarına katkı sunmak amacıyla “Yabancı Dil Destek Etkinliği” başlatılacaktır.

İslami İlimler Fakültesi Dekanı

Prof. Dr. Sıddık Korkmaz

İKÇÜ İSLAMİ İLİMLER FAKLÜTESİ

2020-2021 YABANCI DİL AKADEMİK DESTEK ETKİNLİĞİ

Program yürütücüsü

Doç. Dr. Murat KAYACAN

Amaç

Lisans sonrası akademik çalışmayı hedefleyen öğrencilere YDS düzeyinde güncel İngilizce sorular hazırlayıp sunmak ve yanıtları takip etmek suretiyle katkı sunmak

Dönem

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı

Etkinlik süresi

2. dönem (15 Ocak-15 Haziran 2021)

Etkinlik adresi

Not

Etkinliğin başarılı olması durumunda sonraki yıllar da devam etmesi söz konusu olabilecektir.

İlgili Resimler